

- Може синко, може, ама язък за жената!

- Нашият ресторант е от категория лукс! Сметката на клиентите се носи от кардиолог!

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
Запеканка с кюфтета и кашкавал вече ми е любимата рецепта - и за готвене, и за хапване
Всяка домакиня има свои собствени бързи ястия, които могат да бъдат приготвени за минути
Прясното българско месо от комбинат „Свищов“ се доставя ексклузивно за веригата
Тези панирани рулца са истинска фантазия от вкусове, а се приготвят лесно
Вратите на „Медуза” са отворени всеки ден от девет часа сутринта до единадесет часа вечерта през седмицата, а в петък и събота до един часът след полунощ. Резервации се приемат на телефон: +359 89 0100700
Всеки ден витрините се зареждат с пресни продукти от месокомбинат „Свищов“
Буквално ще си оближете пръстите, а всичко е много лесно и най-вече бързо
Интересният хранителен режим е създаден още през 70-те години на миналия век
Кафемашина с подарък 60 капсули кафе се продава за 109.99 лв.
През летния сезон магазините на компанията се зареждат всеки ден с прясно българско месо от комбинат „Свищов“